Nu lanserar vi en förbättrad Arbetsgivarguide

För att du lättare ska hitta rätt och kunna använda guiden på ett bra sätt så har vi nu utvecklat olika funktioner som ska underlätta ditt besök.

Några av våra förbättringar:

 1. Fler rubriknivåer
  Textinnehållet har fått fler rubriker i högerspalten, vilket gör det lättare för besökare att snabbare hitta rätt sida. Vi går från 6 rubriker till 19.

 2. Innehållsförteckningen Arbetsgivarguiden A-Ö
  Om du inte hittar det du söker i högerstrukturen så kan du alltid leta i A-Ö, här finns synonymer till de ord vi använder.

 3. Stjärnmärkta sidor/Favoriter
  Om du hittar en sida som du enkelt vill återkomma till så använder du knappen "Stjärnmärk sidan", då hittar du den lätt under "Stjärnmärkta sidor" i högerspalten.

 4. Relaterat material
  Under rubrikerna på textsidorna så hittar du flikar med relaterat material, det kan vara mallar&blanketter, frågor&svar, verktyg samt Ad-domar. Sidorna har olika många flikar beroende på vilket relaterat material som finns på respektive område.

Under onsdagen sker ett arbete med att uppdatera vårt relaterat material så det kan hända att det saknas några flikar. Saknar du något material så hör av dig till webmaster så skickar vi materialet till dig.