Välkommen på seminarium 21/11 om hur man kan ta betalt för tjänster!

Hur kan man ta betalt för tjänster?

Många tjänsteföretag brottas med frågan om hur man paketerar det värde man vill leverera till kund. En lika viktig nöt att knäcka är hur man kan lyckas med att betalt för nya tjänster eller det där lilla extra som du annars måste bjuda på för att attrahera och behålla kunder?

Almega arrangerar tillsammans med Centrum för tjänsteforskning (CTF) ett kostnadsfritt seminarium den 21 november i Stockholm. Förutom intressanta föredrag av framstående forskare, Tomas Alsmarker, Tyréns och Gunnar Granberg, SpaceTime, så kommer Almega dela ut utmärkelsen Årets tjänsteinnovationsfrämjare.

Vi har redan idag väldigt många anmälningar, men än finns platser kvar! Först till kvarn…

Varmt välkommen!