Starta Eget – app för ny­företagare!

Starta eget

Almega är nationell partner till NyföretagarCentrum sedan flera år. Vi är mycket stolta över att genom vår kunskap och expertis kunna bidra till att många får en bra start på ett framgångsrikt företagande.

Varje år får mer än 20 000 personer kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning, och cirka 10 000 av dessa startar företag genom NyföretagarCentrum. Vad som är extra roligt är att rådgivningen är väldigt framgångsrik, efter tre år är 80 procent av företagen aktiva och endast cirka en procent har gått i konkurs.

Som ett extra hjälpmedel lanseras nu appen Starta Eget. I appen hittar du bland annat nyheter, tips och erbjudanden som kan vara bra för dig som är ny- och småföretagare.

Appen finns än så länge endast till iPhone, men kommer om några veckor även till Android.