Dags att skrota lönekartläggningsbestämmelserna?

Tisdagen den 22 maj deltar Almegas Fatima Hollander i ett spännande seminarium om lönekartläggning. Det är Nätverket jämställda löner som anordnar seminariet för att belysa bestämmelserna om lönekartläggning, deras utveckling och tillämpning.

Vem bryr sig om bestämmelserna idag? Hur ser man på bestämmelserna från ett arbetsgivarperspektiv och från ett fackligt perspektiv? Det är frågor som kommer att besvaras av deltagarna.  

Deltar gör förutom Fatima gör Lena Svenaeus, Lunds universitet, Martin Linder, Unionen och från riksdagens arbetsmarknadsutskott kommer Jenny Petersson (m) och Ylva Johansson (s).

Läs mer och anmäl dig här.  

Almega anser självklart att lönekartläggningsbestämmelserna är något som ska följas. Frågan är bara om det är rätt metod? En tydlig och genomtänkt löneprocess med individuell lönesättning ger ännu bättre förutsättningar för jämställda löner.