En skattereform för tjänstesamhället del 2

Dags för ny skattereform

Hur ska vi göra för att bli bättre på att ta vara på kunskapen som vår viktigaste resurs? Vad betyder till exempel skattesystemet för våra möjligheter att stimulera och ta vara på kompetens?

Det blir utgångspunkten för vårt skatteseminarium den 21 mars som jag redan nu kan lova blir spännande!

Medverkande blir bland andra Tove Lifvendahl som nyligen kommit ut med boken Från sagoland till framtidsland, Maria Abrahamsson som är ledamot i skatteutskottet, samt Erik Ringertz och Fredrik Bergström från de intressanta företagen Netlight och WSP.

Klockan 07.30 serveras frukost och vi börjar seminariet klockan 08.00 och vid nio ska vi vara klara. Vi håller precis som förra gången till på Radisson Blu Royal Viking Hotell på Vasagatan, precis bredvid Centralstationen.

Väl mött!