VIP-inbjudan till prisutdelningen av Svenska Innovationspriset?

Innovationspriset Student

Almega, Vinnova, ÅF och Veckans Affärer utser för andra året i rad vinnaren av vinnaren av Svenska Innovationspriset och Innovationspriset Student på emftermiddagen den 23 november. Många ansökningar har kommit in och juryn arbetar för fullt med att välja ut de särskilt intressanta företagen och personerna som kan visa på innovativa produkter och tjänster. Jag ser fram emot att få höra om de nominerade tjejerna och killarna till Innovationspriset student då de  brukar ha kluriga idéer och projekt kombinerat med ett starkt affärsdriv.

Programmet för dagen sätter verkligen innovation i fokus. Näringslivsprofilen Marcus Wallenberg, utbildningsminister Jan Björklund och professor Mathias Uhlén ger sina bilder av Sveriges styrkor och behov av satsningar. Vi får även en inblick i våra finska grannars innovationssystem som anses vara en framgångssaga. Det är professor Alf Rehn från Åbo Akademi och Hannu Seristö, vice rektor Aalto universitetet som berättar.

Frågorna är ju högaktuella, inte minst eftersom närings- och utbildningsdepartementen i dagarna mottar inspel till den kommande forsknings- och innovationsproppen från en massa företag, universitet och högskolor och andra organisationer.

Vill du komma som Almega VIP-gäst. Maila mig så får du de inloggningsuppgifter du behöver för att anmäla dig och gå gratis. Fullständigt program hittar du här.

Varmt välkommen!