Jag vill se franska filmer!

Jag älskar franska filmer, men Voddler kan bara leverera amerikanska och nationella filmer i varje land. Inte filmer från andra europeiska länder. Borde inte det vara grunden i ett europeiskt integrationsarbete – att vi utan problem kan ta del av varandras kultur.

På onsdag den 11 maj bjuder Carina Adolfsson Elgestam (S) och Lena Asplund (M) in till Tjänstehandelsdagen där man ska diskutera hur Sverige kan bidra till en optimal europeisk digital inremarknad och samtidigt förbättra förutsättningarna för svenska företag. Almega, Svensk Handel och Stockholms Handelskammare medverkar. Dessutom kommer den amerikanska ambassadören Matthew Barzun att ge oss en jämförelse med den amerikanska IT-marknaden.

Det borde väl inte vara svårare att se en film från Milano i Malmö än en film från Chattanooga i Chicago?