Vi samarbetar med Expressen på Hästgatan 12

Almega och Expressen kommer under Almedalsveckan 2010 samarbeta kring tre direktsända tv-debatter med flera av landets toppolitiker. Debatterna kommer handla om aktuella frågor som diskuteras tjänstesamhället som utgångspunkt. Dessutom kommer Expressens reporter Niklas Svensson leda ett direktsänt kvällsprogram från studion på Hästgatan12 inför publik. Intresserade som inte är på plats bjuds in att delta, ställa frågor och kommentera via twitter och chatt under pågående sändning.

Vi på Almega vill skapa en attraktiv arena för att diskutera viktiga frågor som framtidens välfärd, de nya jobben och hur Sverige ska kunna gå stärkt ur lågkonjunkturen. Expressen har en spridning som gör att vi skapa en interaktiv debatt som når ut långt utanför Visbys ringmur.

Debatterna hålls på förmiddagarna måndag, tisdag och torsdag. Samma dagar, sent på kvällen kommer även ”Sen kväll med Niklas S” att hållas med reflektioner och kommentarer om dagen. Sändningarna går på Expressen tv. Platsen är Hästgatan 12 i Visby.